Skip to main content

Over Smeulders & Simons Advocaten

Wij hebben elkaar leren kennen bij een advocatenkantoor in de regio, waar Marieke als advocaat in loondienst werkte en Diane met haar eenmanszaak aanhaakte. Na een periode op deze wijze te hebben samengewerkt, werd het eind 2021 voor ons beiden tijd voor de volgende stap: een eigen kantoor, onder onze eigen namen. We zijn vervolgens gaan zoeken naar een leuke werkplek in de buurt van Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Made of de omliggende dorpskernen, en deze hebben wij ook gevonden: wij zijn gevestigd op Emmastraat 1 in Raamsdonksveer. Mocht deze locatie voor jou niet te bereiken zijn, dan kunnen wij je in overleg ook elders bezoeken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

De reden dat wij samen ons kantoor zijn gestart, heeft te maken met het feit dat wij werken en handelen vanuit dezelfde normen en waarden. Wij werken hard om voor jou het meest gunstige resultaat te behalen. Hierbij geven wij er de voorkeur aan om geschillen in der minne (en dus buiten de rechter om) op te lossen, maar als een procedure noodzakelijk is, zullen wij je daarin bijstaan. Als verzoeker of eiser, maar ook als verweerder of gedaagde. Het maakt ons niet uit wie de procedure aanhangig maakt.

We kunnen ons voorstellen dat er heel wat op je afkomt als je een advocaat nodig hebt. Zeker als het voor de eerste keer is, kan dat best wel eens spannend zijn. Maak je hier geen zorgen over. Wij zullen er alles aan doen om je goed te begeleiden tijdens het hele proces, van het kennismakingsgesprek tot na de rechterlijke uitspraak. We zullen uitleggen wat de stappen zijn en hoe de (eventuele) procedure zal gaan verlopen. Ook zullen wij praten over jouw wensen en doelen, de haalbaarheid daarvan en de (mogelijke) consequenties. Transparantie is voor ons belangrijk.

Als we samen de route hebben uitgestippeld, zullen wij onze werkzaamheden gaan uitvoeren. Alle brieven en processtukken zullen wij eerst aan jou toezenden. Als je vragen of opmerkingen hebt, zullen wij deze met je bespreken. Zo ben je altijd volledig op de hoogte van wat er gaande is in jouw dossier. De kosten zullen op voorhand worden besproken, zodat je weet waar je aan toe bent. Uit de reviews van onze cliënten komt naar voren dat wij zaken goed behandelen en dat cliënten de samenwerking als prettig ervaren. Een aantal reviews vind je hieronder:

Wat klanten vertellen

 • Zaak ivm SZW, snel afhandeling en deskundig geholpen door mr. Simons.

  - vd M.
 • Naar mijn ervaring werken er gedegen mensen. Dit maak ik op uit telefonisch contact met de receptie en het contact wat ik met mevrouw Smeulders- Martens heb. Ik voel me ten alle gehoord en wordt ook altijd netjes te woord gestaan door de receptie.

  - N.
 • To the point en goed geholpen

  - M.C.
 • Marieke Simons is erg goed in haar werk, staat dicht bij de klant en is bereid om bij elk probleem te helpen. Met haar begeleiding konden we het probleem dat ik had met mijn werkgever op de best mogelijke manier oplossen. Ik beveel deze advocaat ten zeerste aan aan degenen die juridische bijstand nodig hebben.

  - V.Z.
 • Gelet op de aard waardoor de samenwerking is ontstaan ben ik erg dankbaar en tevreden over de samenwerking. Voor mijn gevoel ben ik ten alle tijden in mijn waarde gelaten en heb ik, mede daardoor, zelf een persoonlijke groei kunnen ervaren. ik ben erg dankbaar voor de relatie die ik opgebouwd heb met mijn advocaat.

  - Nicole
 • Diane Smeulders-Martens advocaat Ik vind haar een van het beste advocaat die er is ze was hulp zaak en goede advies en haar door zet vermogen is super goed ze had geduld en leef met je mee en onze communicatie is super goed van af het begin tot nu toe ze vocht voor mijn tot het einde als ik ooit weer problemen heb ga ik weer bij Diane Smeulders nemen ik ben super echt super trots op advocaat Diane Smeulders ,goed bereikbaar en snelle e-mails en vooral goede duidelijkheid en zeer vriendelijk ze heeft mijn zaak heel goed en serieus in behandeling genomen Ze heeft mijn leven weer op rij gezet ik dank haar alles was ze heeft voor mijn gedaan !!!top advocaat Met vriendelijke groet S.B. E. 

  - S.B. E

  Kort samengevat kun je van ons dus het volgende verwachten:

  • Transparantie;

  • Een eerlijk oordeel over jouw zaak;

  • Korte lijnen;

  • Afspraken die worden nagekomen;

  • En 200% inzet om de voor jou meest gunstige oplossing te realiseren.

  Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Bij Smeulders & Simons Advocaten ben je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je een juridisch probleem of twijfel je of je juridische bijstand nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op!