Skip to main content

Inloopspreekuur

Wil je een kort gratis advies, een inschatting van jouw kansen of gewoon even sparren? Je bent welkom bij Smeulders & Simons Advocaten. Op donderdagen tussen 10.00 en 12.00 uur hebben wij inloopspreekuur op ons kantoor aan de Emmastraat 1 te Raamsdonksveer.

Tijdens ons inloopspreekuur kun je vrijblijvend binnenlopen bij Smeulders & Simons Advocaten en in een gesprek van ongeveer 20 minuten kennismaken met onze gespecialiseerde advocaten. Je kunt bij ons terecht met al je vragen op het gebied van o.a. personen- en familierecht, ondertoezichtstelling / uithuisplaatsing, arbeidsrecht, contractenrecht en  strafrecht.

Voorwaarden inloopspreekuur

 1. Je wordt te woord gestaan op volgorde van binnenkomst. Het kan zijn dat je niet direct aan de beurt bent, maar we zullen je niet te lang laten wachten. Wil je er zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt, bel even voor een afspraak.
 2. De inloop is een oriënterend gesprek van ongeveer 20 minuten dat resulteert in een kort, gratis advies. Dat heeft niet de status van een formeel advies. Als het onderwerp om meer tijd vraagt, zullen we een vervolgafspraak plannen. Uiteraard gelden dan niet meer de voorwaarden van de gratis inloop. De advocaat zal de financiële aspecten van de vervolgafspraak op voorhand met je bespreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 3. Er worden geen uitgebreide (proces)stukken met je doorgenomen. Een enkele brief of een enkel kort processtuk bekijken we uiteraard wel.

Wat klanten vertellen

 • Zaak ivm SZW, snel afhandeling en deskundig geholpen door mr. Simons.

  - vd M.
 • Naar mijn ervaring werken er gedegen mensen. Dit maak ik op uit telefonisch contact met de receptie en het contact wat ik met mevrouw Smeulders- Martens heb. Ik voel me ten alle gehoord en wordt ook altijd netjes te woord gestaan door de receptie.

  - N.
 • To the point en goed geholpen

  - M.C.
 • Marieke Simons is erg goed in haar werk, staat dicht bij de klant en is bereid om bij elk probleem te helpen. Met haar begeleiding konden we het probleem dat ik had met mijn werkgever op de best mogelijke manier oplossen. Ik beveel deze advocaat ten zeerste aan aan degenen die juridische bijstand nodig hebben.

  - V.Z.
 • Gelet op de aard waardoor de samenwerking is ontstaan ben ik erg dankbaar en tevreden over de samenwerking. Voor mijn gevoel ben ik ten alle tijden in mijn waarde gelaten en heb ik, mede daardoor, zelf een persoonlijke groei kunnen ervaren. ik ben erg dankbaar voor de relatie die ik opgebouwd heb met mijn advocaat.

  - Nicole
 • Diane Smeulders-Martens advocaat Ik vind haar een van het beste advocaat die er is ze was hulp zaak en goede advies en haar door zet vermogen is super goed ze had geduld en leef met je mee en onze communicatie is super goed van af het begin tot nu toe ze vocht voor mijn tot het einde als ik ooit weer problemen heb ga ik weer bij Diane Smeulders nemen ik ben super echt super trots op advocaat Diane Smeulders ,goed bereikbaar en snelle e-mails en vooral goede duidelijkheid en zeer vriendelijk ze heeft mijn zaak heel goed en serieus in behandeling genomen Ze heeft mijn leven weer op rij gezet ik dank haar alles was ze heeft voor mijn gedaan !!!top advocaat Met vriendelijke groet S.B. E. 

  - S.B. E

  Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Bij Smeulders & Simons Advocaten ben je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je een juridisch probleem of twijfel je of je juridische bijstand nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op!